ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Prana Flow Pranams Meditation
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
14:00 ч.
Място:
Описание:
Каним Ви да се присъедините към Prana Flow Pranams Meditation
на 21 януари (неделя) от 14:00 часа
в Пловдивски Културен Институт
Тази изключителна лечебна и обновяваща практика е оригинална виняса, в която са интегрирани най-древните универсални движения и е дълбоко потапяне в медитация чрез движение, мудри и мантри.
Prana Flow Pranams е израз на почитане и отваряне пред божествената проява във всичко и всеки.
Тази практика в триумфа на първото Новолуние за 2018 ни позволява да опознаем себе си в едно с допуснатите в нас препятствия и съпротиви. И отвъд тях във фина медитация в движение да проявим светлината и любовта в мислите, намеренията и утвържденията. След тази сакрална практика виж как твоят свят ще се отрази във всичко извън него.

Какво включва това преживяване?
- Заедно ще създадем и наречем ритуален хляб, вплитайки в него нашите сърдечни желания и всеобщи пожелания за благото на всички в годината напред.
- "Бъди силен, без да проявяваш насилие. Бъди мек, без да показваш слабост.", казва Руми
Сила в мекотата ще открием с потапяне в дълбока медитативна виняса с мантри и мудри в 108 Prana Flow Pranams.
- В божествена релаксация и мантра медитация ще съзерцаваме лотоса в сърцето си и ще се насладим на обновление на всички нива - тяло, ум, емоции и дух ще резонират в хармония, истинност и любов.

Готов ли си за това трансформиращо споделено преживяване?

Водещ:
Марияна е сертифициран преподавател по Хатха йога, Виняса Флоу йога, Ин йога, Йога за деца, Йога терапия, Медитации. Ментор и ценител на човешката душа, консултант и водач в преоткриване на човешкия и житейски потенциал, вдъхновител за позитивна промяна.
Преминава през редица лични и житейски предизвикателства, които през 2005 год. я отвеждат към пътя на йога и постепенно превръщат това пътуване в нов начин на живот и мислене. В опознаване на себе си и търсене на своята истина, среща едни от най-вдъхновяващите учители по света.
Марияна изгражда свой индивидуален подход и стил в практиките си като интегрира различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, медитация и визуализация, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, астрология, нумерология, ароматерапия, кристалотерапия, ангелска терапия и др.
"Йога постелката е моето пространство и възможност да преоткрия живота си, да опознавам себе си, да приемам, да прощавам, да облагородявам средата си, да се наслаждавам, да живея с благодарност. С вдъхновение и вяра в човешкия потенциал споделям най-доброто от моя път и личен житейски опит."

Такса участие: 25 лв.
Продължителност: 180 мин.
Мястото ви е гарантирано само с предварително заплащане на 50% от сумата за участие.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: