ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Международна изложба "Природа, лов и риболов"
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
10:00 ч.
Място:
Описание:
Международна изложба "Природа, лов и риболов" e ориентирано към индустрията за свободното време и е форум за споделяне на нови идеи и перспективи, за вдъхновяване на значима промяна в моделите за опазване на околната среда, за алтернативна зелена икономика.

Изложбата представя дейността на държавните горски предприятия, на институции и сдружения, свързани с горското стопанство, рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на околната среда. Нейното развитие следва световните тенденции за сближаването на екологията и бизнеса, за разумното използване на природните богатства, за отговорно отношение на подрастващото поколение към животинския и растителния свят.

ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ отразява потребностите на съвременното общество, в което активната почивка и хобито са част от модерния природосъобразен начин на живот. Тези обществени нагласи формират новите сегменти в изложбата, разширяват кръга от изложители и привличат все повече посетители - специалисти и любители.

Богатата експозиция, новостите и атрактивната съпътстваща програма правят изложбата очаквано и желано събитие от изложбения календар на Международен панаир Пловдив.

Във връзка с 125 годишнината от създаване на Национален ловно-рибарски съюз, през 2023 г. по време на ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ, ще се проведе Национална трофейна изложба.

ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ 2022– ключови данни
Изложители – 74
Посетители – над 20 000

ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ – основни направления
Бизнес, екология, иновации
Спортове сред природата
Алтернативен туризъм
Високи технологии и хоби
Атракции за деца и възрастни

27-ото издание на ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ отново се провежда под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите. Партньори: Изпълнителната агенция по горите, държавните горски предприятия и Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ (НЛРС-СЛРБ).
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: