ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
"Цветна Пролет"
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
10:00 ч.
Място:
Описание:
Международен панаир Пловдив

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ЦВЕТНА ПРОЛЕТ се фокусира върху новостите и тенденциите във флористиката, овощарството, озеленяването и ландшафтния дизайн. Тя отразява цялата верига от растениевъдството до продажбата. Предлага иновативни и достъпни решения, като демонстрира продуктии услуги с най-високо качество.

Изложбата се организира от 1998 г. и непрекъснато разширява своя обхват, за да даде възможност на фирми от различни браншове да се представят пред повече от 20 000 посетители.

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ и зелените тенденции

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ показва динамиката на един от зелените сектори в икономиката, който се разраства бързо през последните години. Тя е полезна за строителната индустрия при оформлението на сгради от различен тип и на ландшафтния дизайн. Презентира модния тренд за екоакценти в дома, офиса, вилата, заведения, хотели и къщи за гости. Допринася за облагородяване на градската среда с повече елементи от природата. Помага на фермерите с богатото разнообразие от овошки и посадъчен материал за плодови и зеленчукови насаждения.

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ – професионални и хоби решения

Отличавайки се с широката си продуктова гама, изложението запознава посетителите с различни сортове цветя, разсад и семена, декоративни храсти и дръвчета, екзотични и традиционни растения, овошки, билки и подправки, градинско оборудване и аксесоари. Те са полезни са хоби фермерството, за онези, които създават миниатюрни градини в дома си, и за озеленяване на обществени пространства.

Всичко това прави ЦВЕТНА ПРОЛЕТ притегателен център за специалисти и любители в сферата на градинарството.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: