ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
"Заклеваш ли се в децата?"
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
Тя е психолог, той е юрист. Те са двойка колкото влюбена, толкова и суеверна. Една вечер се заклеват, че ще си бъдат верни десет години, в името на децата си.

Времето минава и краят на този "срок на вярност" наближава. А с него идва моментът за истината - колко тежи да кажеш "заклевам се"?

Докато се подготвят да преминат този дългоочакван крайъгълен камък и демонстрират чиста съвест, морал и благоприличие, съмнението и на двамата започва да прозира все повече. Пречупвайки морала по своя си начин, двойката влиза в една спирала от лъжи, от която излизането е почти невъзможно.

Новата пиеса на Саломе Льолуш "Заклеваш ли се в децата?" ни отвежда в ситуации, които са толкова неразрешими, колкото и истински. Защото са част от реалността на романтичните отношения днес. В главните роли влизат Весела Бабинова и Владимир Зомбори, които са двойка и извън сцената. Актьорският състав допълват Лидия Василева и Даниел Кукушев. Режисьор е Крис Шарков, а сценограф - Ванина Цандева.

След успеха на "Това не го казвай!" с Теодора Духовникова и Захари Бахаров това е втората пиеса на френската авторка Саломе Льолуш, която излиза на българската театрална сцена. Комедията вълнува със своята актуалност и с пикантното си чувство за хумор. Текстът е жив, изненадващ, интелигентен, а актьорите се надпреварват в един безкраен двубой на малки тайни и големи лъжи.

Автор: Саломе Льолуш

Режисьор: Крис Шарков

Сценограф: Ванина Цандева

Участват: Весела Бабинова, Владимир Зомбори, Лидия Василева, Даниел Кукушев
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: