ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
+14

Note Di Vino

4
Зареждане ...
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
намира се в:
Комплекс Гладиатори
ул. "Димитър Талев" N87
За контакти:
0899 101 087
Раб. време:
Понеделник - Петък: 10:00 - 24:00ч; Събота: 10:00 - 24:00ч; Неделя: 10:00 - 24:00ч.
Описание:
Note Di Vino La Famiglia е изискан и стилен семеен ресторант. Ресторантът има красива лятна градина, с три детски площадки - Мини голф игрище, Бейби зона и площадка с батути и пързалки. Ресторантът разполага с два вътрешни ресторанта, всеки от които има детски кът. Кухнята на заведението е италианскпрочети цялото описание
Разполага с:
Климатик
Паркинг
Музика на живо
Любим на:
ДАЙ МНЕНИЕ за Note Di Vino:
Публикувай
МНЕНИЯ за Note Di Vino:
, :
Изчетох коментарите, като всяко заведение и това си има своите кусури, но цялостното ми мнение е позитивно. Най-много ми харесва това, че наистина не се пуши в заведение. Чувал съм от много ресторантьори, че ако не дават да се пуши, ще им загине бизнеса така, че самото усили е похвално. Кухнята също ми харесва. За персонала - има и много читави сервитьори, но има и такива които определено или не стават или трябва да бъдат "стегнати" малко. Лятото детския кът е много удобен за семейства. Относно лятото имам само една забележка - градината и обстановката в нея са супер, както и водопада, но заради водопада идват оси, което мен лично ме е карало да си тръгвам. Ще е добре ако изобщо има решение срещу този проблем (да се напръска с нещо или и аз незнам), да се вземат мерки. Като цяло заведението е хубаво и приятно и в него не мирише на изпотени каруцари, като във всички в които се пуши.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Лятото бяхме там, точно след реконструкцията и реновирането на ресторанта. Обстановката тогава ми се хареса, но не и персонала. Много неучтиви с едно надменно поведение, все едно сме отишли да ни сервират за без пари. При условие че променяш коренно менюто и обстановката, редно е персонала при поднасяне на менюто да даде време на гостите да се запознаят с новостите, а не с нетърпение да пристъпва от крак на крак и да чака поръчка, а при повикване след това да се зъби и да подхвърля приборите по масата, все едно видите ли на някакви прошляци сервира. Имат да наваксват много по отношение на обслужването. Щом имат претенции за по-висока класа, би следвало да заслужат тази си претенция.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
, :
Невероятно заведение с чудесна атмосфера,само за ценители,цените са поносими,обслужването е на ниво,хубаво място за отмора след края на работния ден.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-5
Никога, никога не ходете на това място, ако имате самоуважение. Отвратителна кухня,/СУРОВО, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДЪВЧЕ/ сервитьорите минават през дансинга и поливат танцуващите, обслужването е по-зле и от студентска столова. И откога на гръцката музика и викат ДЖАЗ?? ТОАЛЕТНИ - МРЪСНИ, МРЪСНИ, МРЪСНИ И ЛЕДЕНО СТУДЕНИ. Въобще - навсякъде мръсотия с давност от 98-ма година. ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ. ОЧАКВАМ ГИ ФАЛИРАЛИ, ОСВЕН, АКО ПАК НЕ СИ ИЗМИСЛЯТ НОВО ИМЕ.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+3
, :
Един изискан ресторант без тютюнев дим в него! Всяка вечер на живо джаз музика.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-2
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
Кухнята На Рая
Център, Площад Централен 1 - на гърбът на Концертна зала
Даяна-1
ул. "Дондуков" N3
Rubaiyat Art
Център, ул. Княз Александър I 38 (Драматичен театър)
Fiori
бул. "Найчо Цанов" N8
Седемте Тепета
бул. "България"
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: