ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ

ЦДГ Котаракът в чизми

4.6
Зареждане ...
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Бугариево" N30
За контакти:
032 / 692 903
Любим на:
ДАЙ МНЕНИЕ за ЦДГ Котаракът в чизми:
Публикувай
МНЕНИЯ за ЦДГ Котаракът в чизми:
, :
Базата не подлежи на коментар.Наистина при откриването беше наречена БИЖУ да така е.Но нямаме никаква връзка с децата.От педагозите нищо не научаваме -как сме прекарали деня,слушали ,неслушали,яли,спали изобщо изтърваме си възпитанието на децата!Детето ми има проблем -хранителна алергия,за който съм предоставила документи и уж беше взето под внимание,но само уж!Един ден ми се обадиха да ми кажат ,че сбъркали -какво означава това ,че персонала не приема насериозно работата си.От педагозите нямам думи,а лелята е без коментар!!!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+3
Страхотна база със страхотен персонал...
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
, :
Гласувам за ЦДГ "Котаракът в чизми",защото е една модерна база за развитие на нашите деца,персоналът е добре мотивиран и работи усърдно за възпитанието и развитието на интелекта на децата ни.Гласувам с 5+ за тази детска градина
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Това е една нова и модерна база в Гр.Пловдив..има голям плувен басейн и оборудван физкултурен салон със всичко необходимо за една начална физическа подготовка! Персонала е млад,но много мотивирани в това което прави! Любезни и мили са към децата и родителите! А за тези които имат проблем с това,че нямат близък контакт с г-жите ще кажа следното-Госпожите са тези които са задължени да стоят в занималните при дечицата,лелите са тези които посрещат и изпращат-ако някой желае да говори с дадена госпожа може да помоли дадената леля и тя ще извика госпожата ви!!! За тази градина давам с две ръце не 5 точни,а 10 :) !!!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
, :
Базата е наистина страхотна, може би една от най-добрите в България! Детето ми се чувства добре там, щастливо е, а това е най-важно! Отностно педагозите, има големи профисионалисти, добра музикална педагожка. Единственото, което не ми харесва е, че нямаме никакъв контакт с гожпожите, само лелите водят децата по групите и ги предават вечер на родителите. Основно това се случва с групите на втория етаж (50% от градината)!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+2
, :
Базата е страхотна, но не съм очарован от работата на персонала в градината. Събрали са много млади педагози, което е хубаво, но ще е добре да ги комбинират с по-възрастните, за да трупат опит. Младите са наперени, мислят си, че знаят всичко и са..... много далече от истината, от което страдат децата.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-2
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
ЦДГ Бисер
ул. "Никола Пейков" N17
ЦДГ Радост
ул. "Дон" N15
ЦДГ Мирослава
бул. "Пещерско шосе" N28
ОДЗ Боряна
ул. "Буревестник" N3а
ЦДГ Осми март
ул. "Даме Груев" N1
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: