ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ

ЦДГ Радост

1.5
Зареждане ...
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Дон" N15
За контакти:
032 / 631 057
Описание:
Разполага с четири групи. Близо до Аграрния университет и в същото време далеч от шума на булевардите.
ДАЙ МНЕНИЕ за ЦДГ Радост:
Публикувай
МНЕНИЯ за ЦДГ Радост:
Здравейте, дано това мнение го чете някой от който да зависи нещо - някой, който наистина е загрижен за децата на България, а не служител, който да отчита колко мнения се дадени за дадена градина. Детето ми посещава тази градина САМО защото е съвсем близо до нас и това ни даде преднина в набирането на необходимият брой точки. Смятам, че няма градина в Пловдив, която да е с по-лоша база и по-нехайна директорка. Децата гледат сериали от рода на "Малката булка" или нещо подобно, играят на игри от рода на "Мълчанка", защото госпожите така са решили. За всичко това обаче не са виновни те, а ДИРЕКТОРКАТА която заема тази позиция. Какъв пример за Бога дава жена, която пуши по улиците - това е директорката? Пясъчниците са без пясък /чак този уикенд се насипва, след протести на родителската среща/, без покривала за през нощта, в двора няма една здрава люлка. Има обаче СОТ, да не влизат деца от квартала - няма нищо здраво, но има СОТ за който се плаща??? Моля да се обърне внимание и да се санкционира директорката, за да може всички госпожи да си вършат работата, а не ние да плащаме за нехайници в тази държава!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
, :
Материална база:Детската градина е санирана от две години, но вътре не е правено нищо. Подовете, шкафчетата, леглата и всичко останало е старо.Като постъпихме ни ПОМОЛИХА да помогнем като купим бои и пребоядисаме стаята в която ще са децата ни през следващите няколко години.В началото на следващата година пак така ОТПРАВИХА АПЕЛ, ако може да се организираме и да купим матраци за децата, естествено предоставени като дарение за градината. В началото на всяка година се купуват играчки за децата с пари събирани от родителите (не се събират от персонала, защото на тях им е забранено да взимат пари от родителите, но това не им пречи в началото на учебната година да СПОМЕНАВАТ как децата се нуждаят от нови книжки и играчки).По отношение на двора - градината разполага с една люлка, две пързалки (едната е за по-малки деца), едно подобно на малка къща съоръжение, едно ламаринено влакче и 3 пясъчника в които пясъка не е сменян от години. Детето ми на два пъти си тръгва от детската градина с обриви по цялото тяло (то не страда от алергии) при което обяснението на госпожата беше, че не било от храната, но най-вероятно от пясъчниците в които се изхождали котки!Озеленяването в двора се състои от няколко дървета, засадени може би при построяването на градината и благодарение на които има някаква сянка в двора.Персонал:Тук впечатленията обикновенно са субективни.Има преподавателки които се грижат за децата и имат отношение не само към "учебния" процес, но и като възпитание.Има и такива при които сутринта се гледа едно филмче, следобяд след ставането от сън друго филмче.Това с гледането на телевизия като цяло е заложено през целия зимен период.През лятото, при сборните групи, децата обикновенно са на двора. Не им се предоставят никакви играчки, като например топки, обръчи или други подходящи за тях занимания. Ако детето си носи нещо от вкъщи - това е.Имат и така наречената "музикална" госпожа, която се занимава с децата от всички групи, в определени часове за музика през учебната година. За нея мога да кажа, че децата наистина я харесват.Местоположение:Градината е разположена във вътрешността на квартала и няма шумни булеварди наблизо. Паркирането не е проблем.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
ЦДГ Щурче
ул. "Съборна" N57
ЦДГ Таня Савичева
Ж.К. "Тракия" бл.72
ЦДГ Искра
ул. "Паганини" N1
ОДЗ Славей
ул. "Полковник Сава Муткуров" N40
ЦДГ Елица
ул. "Орфей" N12
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: